Είχατε απορία για πράγματα όπως: Ποια ιδέα είχα για τα ασανσέρ; Πόσα ψώνια είναι σωστό να μεταφέρεις σε μία βόλτα; Γιατί κρατάμε άδεια κουτιά για ώρα ανάγκης; Τι θα γίνει με το ΑΙ το 2027; Τι είναι οι κλιματικοί μετανάστες; Όλες οι απαντήσεις βολικά μαζεμένες σε ένα πόντκαστ-ελβετικό σουγιά.Δείτε το vidcast στο κανάλι της LiFO στο YouTube και στο LiFO.GR.
--------
30:50
--------
30:50
Μελαγχολικός Σεπτέμβρης & cringe culture
Επιστροφή κανονικότητα με το πόντκαστ. Ώπα συγγνώμη, vidcast πλέον. Πλέον θα σας μιλάω για την μελαγχολική ελπίδα του Σεπτέμβρη, το cringe culture, αποδράσεις κρατουμένων εν πλω, προβλήματα στο αεροδρόμιο και το ενδεχόμενο να εχω διαπράξει εγκλήματα πολέμου, θα βλέπετε την φάτσα μου. Βελτίωση; Debatable.Δείτε το vidcast στο κανάλι της LiFO στο YouTube και στο LiFO.GR.
--------
36:21
--------
36:21
Αντικοινωνικότητα και Γιατί είμαι τρελάκιας
Ναι. Καλά βλέπετε. Είναι άλλο ένα Άλλο Ένα Πόντκαστ. Με διάφορα νέα και κουβέντα για το καλοκαίρι, την ακρίβεια στις τιμές, τα διπλά χτυπήματα στην Παλαιστίνη και την σχέση αγάπης μίσους με τους γονείς μας.
--------
38:27
--------
38:27
Κλαύδια και Μπαμπάδες
Μια προσπάθεια να είμαι λακωνικός: Νέο επεισόδιο.
--------
28:49
--------
28:49
Ένας Γορίλας και 100 Τράπερ
Μπορούν 100 άνθρωποι να νικήσουν ένα γορίλα; Μπορείς ένας τράπερ να νικήσει την πολιτική ορθότητα; Μπορεί κάποιος στο υπουργείο υγείας να γράψει κάτι στα αγγλικά; Μπορεί το τικ τοκ να σταματήσει να με εκνευρίζει; Μάλλον όχι.