Powered by RND
Luister naar Magiska Godnattsagor in de app
Luister naar Magiska Godnattsagor in de app
(2.067)(250 021)
Favorieten opslaan
Wekker
Slaaptimer
Favorieten opslaan
Wekker
Slaaptimer
HomePodcastsKind en gezin
Magiska Godnattsagor

Magiska Godnattsagor

Podcast Magiska Godnattsagor
Podcast Magiska Godnattsagor

Magiska Godnattsagor

Magiska Godnattsagor
toevoegen
Magiska Godnattsagor är en spännande och rolig podd för barn i alla åldrar. I varje avsnitt läser vi upp en helt unik, ai-genererad saga baserat på lyssnarnas i...
Meer
Magiska Godnattsagor är en spännande och rolig podd för barn i alla åldrar. I varje avsnitt läser vi upp en helt unik, ai-genererad saga baserat på lyssnarnas i...
Meer

Beschikbare afleveringen

5 van 149
 • Rutschkanan till Tvärtom-Världen
  Vi välkomnar er till ett nytt avsnitt fylld med magi och äventyr i form av "Rutschkanan till Tvärtom-Världen". Denna saga är önskad av Isabelle, 9 år från Mörrum. Följ med den äventyrslystna Ella när hon glider ner i en magisk rutschkana som för henne till den mystiska Tvärtom-Världen. Med gåtolösning som enda väg hem väntar en berättelse fylld med oväntade vändningar. Som alltid delar vår kära Aida också med sig av spännande fakta, denna gång om Sveriges statsminister. Så häng med Ella på hennes förvirrande och minnesvärda resa genom Tvärtom-Världen. God natt och trevlig lyssning! Stötta podden och få tillgång till nya sagor även onsdagar och fredagar! Gå med i Magiska Godnattsagor-klubben! Skicka gärna in egna förslag på vad nästa saga ska handla om via www.magiskagodnattsagor.se Följ oss på Facebook & Instagram. Sökord: magiska godnattsagor, godnattsaga, barn, läggdags, podcast för barn, barnlitteratur, ai, godnatt.
  27-9-2023
  16:17
 • Magiska Godnattsagor besöker Bokmässan i Göteborg
  Nu på söndag den 1 oktober kommer vi att ha en liveshow av podcasten under Bokmässan och vi behöver din hjälp! Vi ser fram emot att träffa er på Bokmässan och läsa upp en magisk godnattsaga live. Det ska bli så kul att få träffa er lyssnare! Klockan 10.30 blir det livepodd på scenen "En liten scen" där vi läser upp en saga som någon av er lyssnare har önskat. Klockan 14.30 medverkar vi på "Ljudscen Foajén" där vi berättar mer om hur podden har kommit till och vårt arbete med AI. Skicka gärna in era önskemål på en saga med tema böcker, bokmässan eller Göteborg till vår hemsida www.magiskagodnattsagor.se eller direkt i kommentarerna! Stötta podden och få tillgång till nya sagor även onsdagar och fredagar! Gå med i Magiska Godnattsagor-klubben! Skicka gärna in egna förslag på vad nästa saga ska handla om via www.magiskagodnattsagor.se Följ oss på Facebook & Instagram. Sökord: magiska godnattsagor, godnattsaga, barn, läggdags, podcast för barn, barnlitteratur, ai, godnatt.
  26-9-2023
  1:48
 • Vincent och den magiska tvättmaskinen
  I dagens avsnitt av Magiska Godnattsagor tar vi med lyssnarna på "Vincent och den magiska tvättmaskinen". Denna saga är önskad av Vincent, 4 år från Alingsås. Följ med Vincent och hans nalle Fru Snuggles när deras tvättmaskin visar sig vara en portal till spännande tidsresor! Vänta er magi och överraskningar i denna roliga berättelse där de lär sig värdet av hemmet. Som alltid delar vår kära Aida också med sig av spännande fakta, denna gång om våra fantastiska fötter. Så häng med på denna minnesvärda resa genom tid och rum. God natt och trevlig lyssning! Stötta podden och få tillgång till nya sagor även onsdagar och fredagar! Gå med i Magiska Godnattsagor-klubben! Skicka gärna in egna förslag på vad nästa saga ska handla om via www.magiskagodnattsagor.se Följ oss på Facebook & Instagram. Sökord: magiska godnattsagor, godnattsaga, barn, läggdags, podcast för barn, barnlitteratur, ai, godnatt.
  25-9-2023
  14:18
 • Kai träffar Sommarskuggan
  I dagens avsnitt av Magiska Godnattsagor tar vi med lyssnarna på mysteriet "Kai träffar Sommarskuggan". Denna saga är önskad av Vanja Cederstrand, 6 år från Bagarmossen. Följ med Kai och hans vänner när de försöker lösa gåtan med den mystiska Sommarskuggan som skapar kaos på deras lekplats. Vänta er musikaliska ledtrådar och spännande äventyr i denna minnesvärda detektivhistoria. Som alltid delar vår kära Aida också med sig av spännande fakta, denna gång om den söta kiwi-frukten. Så häng med och lös mysteriet med Sommarskuggan i denna skuggrika saga. Stötta podden och få tillgång till nya sagor även onsdagar och fredagar! Gå med i Magiska Godnattsagor-klubben! Skicka gärna in egna förslag på vad nästa saga ska handla om via www.magiskagodnattsagor.se Följ oss på Facebook & Instagram. Sökord: magiska godnattsagor, godnattsaga, barn, läggdags, podcast för barn, barnlitteratur, ai, godnatt.
  24-9-2023
  15:48
 • Gabriels magiska schackbräde
  I dagens avsnitt av Magiska Godnattsagor tar vi med lyssnarna på "Gabriels magiska schackbräde". Denna saga är önskad av Gabriel, 6 år från Bromma. Följ med Gabriel och hans modiga schackspringare in i det magiska Schacklandet, fylld med utmaningar och värdefulla läxor. Genom intelligens och hjärta tar de sig an mysterier och blir sanna hjältar. Det blir en spännande berättelse för alla schackälskare! Som alltid delar vår kära Aida också med sig av spännande fakta, denna gång om de taggiga kaktusarna. Så följ med på detta minnesvärda schackäventyr fylld med klokskap och vänskap. Stötta podden och få tillgång till nya sagor även onsdagar och fredagar! Gå med i Magiska Godnattsagor-klubben! Skicka gärna in egna förslag på vad nästa saga ska handla om via www.magiskagodnattsagor.se Följ oss på Facebook & Instagram. Sökord: magiska godnattsagor, godnattsaga, barn, läggdags, podcast för barn, barnlitteratur, ai, godnatt.
  20-9-2023
  12:02

Meer Kind en gezin podcasts

Over Magiska Godnattsagor

Magiska Godnattsagor är en spännande och rolig podd för barn i alla åldrar. I varje avsnitt läser vi upp en helt unik, ai-genererad saga baserat på lyssnarnas ideér. Förutom spännande godnattsagor så blir det också rolig fakta om olika ämnen. Stötta podden och få tillgång till våra klubbavsnitt. https://podcasters.spotify.com/pod/show/magiskagodnattsagor/subscribe Skicka in dina önskemål på https://www.magiskagodnattsagor.se
Podcast website

Luister naar Magiska Godnattsagor, Zin in Zappelin en vele andere stations van over de hele wereld met de radio.net-app

Magiska Godnattsagor

Magiska Godnattsagor

Download nu gratis en luister gemakkelijk naar radio.

Google Play StoreApp Store